Інформатизація системи управління енергозбереженням підприємства на основі когерентно-когезійної моделі - Климчук, Марина Миколаївна (КНУБА, 2017)
Ефективність системи управління енергозбереженням підприємства значною мірою залежить від дії низки факторів, одним з них є інформаційно-аналітичного забезпечення. В статті запропоновано когерентно-когезійна модель інформатизації системи управління енергозбереженням на підприємстві, що надасть можливість створити спільний інформаційний простір для стейкхолдерів. Структуризація запропонованої моделі утворює зв’язки її суб’єктів і цілей, змісту інформації та вектори інформаційних потоків для вирішення поставлених завдань розвитку енергозбереження на будівельних підприємствах. Це надасть можливість приймати ефективні, дієві управлінські рішення з метою підвищення рівня енергоефективності підприємства. В статті представлено етапи формування інформаційно-аналітичного забезпечення системи управління енергозбереженням на підприємстві.
Информатизация системы управления энергосбережением предприятия на основе когерентно-когезионной модели
Information of system power management enterprise on the basis of coherent and cohesive model
Keywords: управління енергозбереженням; когезія; когерентність; інформатизація; підприємство; рівень енергоефективності; структурні компоненти системи; power management; cohesion; coherence; information; enterprise; energy efficiency; structural components of the system; управление энергосбережением; когезия; когерентность; информатизация; предприятие; уровень энергоэффективности; структурные компоненты системы