Основи створення еко-шкіл - Кахрізі, Ш.; Хараборська, Ю. О. (КНУБА, 2018)
У статті розглянуті основні положення, що стосуються створення енергоефективних еко-шкіл на основі аналізу наукових досліджень і впроваджень в практику вітчизняних і зарубіжних авторів.
Keywords: енергоефективна еко-школа; наукові дослідження; соціальна школа