Відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва при відчуженні земельних ділянок для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності - Лізунова, Аліна Петрівна (КНУБА, 2012)
Розглядаються питання відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва при відчуженні земельних ділянок для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності.
Keywords: відшкодування збитків; втрати сільськогосподарського виробництва; втрати лісогосподарського виробництва; вилучення