Дослідження роботи попередньо-напружених сталефібробетонних плит при поперечному згині - Журавський, Олександр Дмитрович; Горобець, А. М. (КНУБА, 2015)
Наведено результати експериментальних та теоретичних досліджень міцності і деформативності сталефібробетонних двоосно попередньо-напружених плит при дії поперечного навантаження.
Keywords: сталефібробетон; двохосно попередньо-напружені плити; втрати попереднього напруження; скінчені елементи; сталефибробетон; двухосно предварительно-напряженные плиты; потери предварительного напряжения; конечные элементы