Порівняння енергетичної місткості балонних газових палив - Мойсеєнко, В. В. (КНУБА, 2015)
Розглянуті основні різновиди горючих вуглеводневих газів: зріджений вуглеводневий газ (пропан-бутан), стиснений природний газ, зріджений природний газ (рідкий метан). Проведено порівняння кількості теплоти, яку можна отримати при спалюванні обсягу газу, що міститься в 1 м3 балону. Таке порівняння є відправною точкою для аналізу розвитку автономного використання вуглеводневих газів.
Сравнение энергетической вместимости балонных газовых топлив
Comparison of energy capacity of container gas fuel
Keywords: зріджений вуглеводневий газ; стиснений природний газ; зріджений природний газ; горючі вуглеводневі гази; 696.2; 662.767