Трубофільтри на основі нових вяжучих речовин і гравійно-пісчаних сумішей - Константинівський, Б. Я.; Гузій, С. Г. (КНУБА, 2008)
Наведені результати експериментальних досліджень трубофільтрів на основі лужного цементу та нових в’яжучих речовин.
Keywords: трубофільтр; в’яжучі суміші; корозійна стійкість; 666.972:698.395.7