Правовідносини у сфері капітального будівництва - Кузьменко, Олександра Вікторівна; Ярощук, Інна Володимирівна (КНУБА, 2019)
У статті розглядається правове регулювання на будівельному ринку
Keywords: будівельна діяльність; будівельний ринок; правове регулювання будівельної діяльності; капітальне будівництво; будівельні правовідносини