Ефективна розробка веб-застосунку для ресторанного бізнесу - Дарнопих, Дмитро; Рябчун, Олена; Рябчун, Юлія (КНУБА, 2024)
У даній роботі розглядаються ключові аспекти розробки веб-застосунку для вирішення сучасних проблем ресторанного бізнесу. Проаналізовано як впровадження цифрового рішення сприяє покращенню комунікації з клієнтами та конкуренції на ринку. Розглянуто ефективні підходи до розробки інтеграції онлайн-замовлень, бронюванням столиків, а також інструментів для зворотного зв'язку з клієнтами.
Keywords: веб-застосунок; ресторанний бізнес; автоматизація; 004.92:640.43