Моніторинг земель забруднених внаслідок воєнних дій - Юхно, Віталій (КНУБА, 2024)
В публікації розглянуто можливість застосування безпілотних літальних апаратів при здійсненні моніторингу земель на території де проводились воєнні дії для найбільш точного та безпечного дослідження. Встановлено переваги застосування безпілотних систем для моніторингу земель в умовах воєнного стану. Продемонстровано проблематику забруднення та воєнно-техногенного навантаження на ґрунтовий покрив, внаслідок воєнних дій.
Keywords: моніторинг земель; воєнні дії; забруднення земель; безпілотні літальні апарати; 504.53"364"