Експлуатована покрівля як додатковий рекреаційний простір у м. Києві - Венедиктова, Г. О.; Ніканоров, С. О. (КНУБА, 2014)
У статті на основі аналізу існуючого становища в м. Києві та на прикладі закордонних міст виявлені перспективи розвитку експлуатованої покрівлі. Обґрунтована актуальність використання величезних площ дахів промислових, житлових і громадських будівель, підземних споруд, які є незамінним резервом міських територій.
Keywords: експлуатована покрівля; дах; резерв території; екологія