Сучасний стан і тенденції нормування архітектурного середовища пенітенціарних комплексів в україні - Третяк, Ю.В. (КНУБА, 2015)
У статті виявлено існуючий стан і встановлено перспективні напрямки нормування параметрів складових архітектурного середовища пенітенціарних комплексів різних типів, а саме: територій ділянок, функціональних зон і блоків приміщень, окремих приміщень.
Keywords: Приміщення камерного типу; Камери; Житлові блоки