Народні промисли як малий бізнес України - Прокопенко, О. В. (КНУБА, 2013)
В статті розглядаються питання про розвиток майстерень та промислів, вирішення фінансових питань, центри народної творчості, перетворення народної творчості у кітч.
Keywords: етнографія; промисел; традиції; майстерні; бізнес; структура; комплекс