Необхідність відродження Києва, як релігійного центру - Бачинська, О. В. (КНУБА, 2009)
В статті розглядається вплив релігії на успішний історичний розвиток Києва, знищення релігіїі храмів у XX ст., сучасне відродження релігійного життя у Києві та необхідність подальшого розвитку цього процесу.
Keywords: відродження Києва; центр релігійний; вплив релігії