Особливості формування архітектурного середовища в умовах розвитку території Києва в межах стратегічної ініціативи "Дніпровська перлина" - Авдєєва, Н. Ю. (КНУБА, 2015)
Розглянуто ініціативу підвищення фахової освіти архітекторів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» Інституту аеропортів на базі реального проектування у конкретних містобудівних умовах розвитку території Києва в межах Стратегічної ініціативи «Дніпровська перлина».
Keywords: стратегічна ініціатива «Дніпровська перлина"; архітектурне середовище; концепція; 711.582(477.411); 728.1(1-21)(477.411)