Модифікована композиційна гіпсовміщуюча в’яжуча речовина та розчини на її основі - Червенко, Євгеній Миколайович (Товариство "Знання" України, 2012)
In the article the questions of the design features of the modiﬁ ed composite gypsum-containing binder. The effect on strength and water resistance ratio of the components of artiﬁ cial stone cement. The possibility of an effective ﬁ lling of the modiﬁ ed composite gypsum- containing binders of different characteristics of aggregates. The possibility of obtaining high-mortar mixes. В статті розглянуто питання про особливості проектування складу модифікованої композиційної гіпсовміщуючої в’яжучої речовини. Проведено аналіз впливу на міцність та водостійкість штучного каменю співвідношення компонентів в’яжучої речовини. Досліджено можливість ефективного наповнення модифікованої композиційної гіпсовміщуючої в’яжучої речовини різними за характеристиками заповнювачами. Встановлено можливість отримання високотехнологічних розчинових сумішей.
The modiﬁ ed composite gypsum-containing binder and mortars on its base
Keywords: модифікована композиційна гіпсовміщуюча в’яжуча речовина; гіпсова в’яжуча речовина; портландцемент; гіпсоцементнопуцоланове в’яжуче