II Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Розвиток будівництва та житлово-комунального господарства в сучасних умовах" - Татарченко, Г. О.; Дьомін, М. М.; Чередніченко, П. П. (КНУБА, 2018)
Представлена інформація про ІІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію "Розвиток будівництва та житлово-комунального господарства в сучасних умовах" і проведеного в рамках конференції засіданні круглого столу на тему «Управління багатоквартирними будинками» в Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля, м. Сєвєродонецьк.
II Всеукраинская научно-практическая интернет-конференция "Развитие строительства и жилищно-коммунального хозяйства в современных условиях"
II All-Ukrainian scientific-practical internet-conference "Development of construction and housing and communal economy in modern conditions"
Keywords: будівництво; житлово-комунальне господарство; підготовка спеціалістів; управитель багатоквартирного будинку; construction; housing and communal economy; training of specialists; apartment building manager