Категорії "ідеї" та "теми" в художньому проектуванні - Праслова, В. О. (КНУБА, 2011)
Розглядаються категорії "ідеї" і "теми" в художньому проектуванні як інструмент аналізу та формування архітектурно-дизайнерської композиції середовищного комплексу.
Keywords: "ідея"; "тема"; художнє проектування; композиція; середовищний комплекс; "идея"; художественное проектирование; композиция; средовой комплекс; "idea"; "subject"; environmental design; composition; environmental complex