Участь генпідрядника в організації будівельного виробництва на будівельному майнадчику повинна починатися своєчасно - Чертков, Олег Юрійович (КНУБА, 2012)
Описується одна з форм організації будівельного виробництва та метод її удосконалення. Зосереджується увага на важливості залучення генпідрядної організації при виконанні робіт для забезпечення покращення техніко- економічних показників кінцевого результату.
Keywords: генпідрядник; організація; субпідрядник; замовник; будівництво; якість; вартість; термін будівництва; генподрядчик; организация; субподрядчик; заказчик; строительство; качество; стоимость; сроки строительства; general contractor; organization; subcontractor; customer; construction; quality; cost; construction period