Методика розрахунку теплообмінника з еластичною поверхнею теплопередачі для утилізації тепла витяжного повітря. - Дідик, Леся Василівна; Степанов, Микола Васильович (КНУБА, 2012)
У статті запропоновано метод розрахунку для визначення коефіцієнтів теплообміну теплообмінника-утилізатора з еластичною поверхнею теплопередачі для систем вентиляції та кондиціонування повітря
Method of calculation exchanges warmly with the elastic surface of heat transfer for utilization of heat of drawing air
Keywords: коефіцієнт теплообміну; теплообмінник; definition of heat exchange; heat transfer