Програмні комплекси інженерних розрахунків - Медведський Юрій Вікторович (КНУБА, 2025)
Розглянуто питання використанні теорії математики та розроблених на її основі алгоритмів під час виконання обчислень в геодезичних задачах та вимірюваннях, застосовуючи пакети прикладних програм для числового аналізу, систем комп'ютерної алгебри та засобів статистичного аналізу.Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».
Keywords: інженерні розрахунки; числовий аналіз; автоматизація розрахунків