Methodology of scientific research: methodical instructions for tests of the course "Methodology o f scientific c research" - Kryvomaz, Tetyana; Tsyba, Artem; Hamotskyi, Roman; Ilchenko, Igor (КНУБА, 2024)
Contains test tasks of the course "Methodology of scientific research" and instructions for their implementation. For applicants of higher education by specialty 144 «Thermal power engineering». Містять тестові завдання курсу «Методологія наукових досліджень» та інструкції до їх виконання. Призначено для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 144 «Теплоенергетика».
Методологія наукових досліджень: методичні вказівки до виконання тестових завдань з дисципліни «Методологія наукових досліджень»
Keywords: дослідження наукові; методологія досліджень; 502/504:001.8