Інженерно-геологічні та гідрогеологічні процеси в містобудуванні - Приймаченко, Олексій Віталійович; Кобзар, О. В. (КНУБА, 2012)
Виконані дослідження розвитку техногенних та природних процесів на територіях з різними інженерно-геологічними та гідрогеологічними умовами, розглянуті методи захисту територій, які використовуються, представлені напрямки та проблеми подальших наукових вивчень по освоєнню та захисту територій в містобудуванні.
Keywords: інженерний захист територій; підпірні стіни; зсуви; інженерний захист територій; підпірні стіни; зсуви; еngineering protection of territories; retaining walls; landslides