Застосування принципу "мовчазної згоди" при реалізації прав на землю - Бойко, О. Л.; Замішайло, В. В. (КНУБА, 2018)
Досліджується застосування принципу «мовчазної згоди» при набутті прав на землю із земель комунальної власності у місті Києві.
Применение принципа "молчаливого согласия" при реализации прав на землю
APPLICATION OF THE PRINCIPLE OF «TACIT CONSENT» IN THE EXERCISE OF THE RIGHT OF A LAND PLOT
Keywords: право на землю; дозвіл на розроблення; мовчазна згода; проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки; завдання на проектування; право на землю; разрешение на разработку; молчаливое согласие; проект землеустройства по отведению земельного участка; задание на проектирование; land ownership; development permit; tacit consent; design assignments; 351:332.2.3