Свобода творчості у сфері сучасної містобудівної діяльності - Дьомін, Микола Мифодійович (КНУБА, 2008)
Викладено визначення свободи творчості в містобудуванні, як свідоме стримування емоцій та стимулювання холодного розрахунку, граничного прагматизму в пошуку компромісів при вирішенні різноманітних проблем, налагодженні органічної взаємодії незчисленної кількості розрізнених, часто не узгоджених між собою, різноспрямованих рішень.
Keywords: свобода творчості; містобудівна діяльність; містобудування; містобудівний процес; міграція населення