Атестаційний екзамен : методичні рекомендації щодо підготовки та складання для студентів спеціальності 081 «Право» - Сердюк, Наталія Аркадіївна; Мамонтов, Ігор Олександрович; Халабуденко, Олег Анатолійович; Козакова, Ірина Віталіївна; Бабюк, Алла Миколаївна; Кулеба, Олена Михайлівна; Марченко, Микола Валерійович; Ноняк, Михайло Васильович; Вангородська, Ганна Ігорівна (КНУБА : Ф-ОП Шпак В.Б., 2022)
У рекомендаціях висвітлені основні аспекти, пов’язані з підготовкою та складанням атестаційного екзамену відповідно до сучасних тенденцій освітнього процесу в закладі вищої освіти, перелік питання для підготовки, методичне забезпечення, основи політики академічної доброчесності. Призначено для студентів спеціальності 081 «Право» галузі знань 08 «Право».
Keywords: право; атестаційний екзамен; 34