Напрямки модернізації електроприводу головного механізму підйому cfa-установок на базі кранів мкг-25 - Ярас, В. І.; Погребний, О. А.; Мазур, В. М. (КНУБА, 2011)
Проаналізовано напрямки модернізації електроприводу головного механізму підйому установок для виготовлення буроін’єкційних паль на базі гусеничних кранів МКГ-25. Обґрунтовано підхід до модернізації шляхом імпульсного регулювання струму в колі ротора асинхронного двигуна. Описано роботу дослідного зразка системи в режимі плавного регулювання швидкості.
Keywords: електропривід змінного струму; буроін’єкційні палі; імпульсне регулювання; электропривод переменного тока; буроинъекционные сваи; импульсное регулирование; the AC electric drive; CFA piles; impulse control