Фактори що визначають ефективність використання земельних ділянок у містах - Тацій, Ю. О. (КНУБА, 2013)
Розглянуті фактори, які мають бути враховані при прийнятті рішення щодо оптимального використання земельних ділянок у містах. Особливій акцент зроблений на аналізі впливу таких факторів, як: нерозривний зв'язок з землею будівель і споруд; унікальність та неповторність нерухомості, залежність від середовища; тривалий час виведення нерухомості на ринок; сегментування ринку; низька ліквідність нерухомості; циклічність і сезонність.
Keywords: земельні ділянки; нерухомість