Вплив полімерних добавок на фізико-механічні властивості гідроізоляційних покриттів - Пушкарьова, К. К.; Суханевич, М. В.; Бондар, К. В. (Знання, 2012)
У статті досліджено ефективність використання золомістких в’яжучих речовин, модифікованих комплексними добавками для отримання гідроізоляційних покриттів з покращеними експлуатаційними характеристиками
Keywords: гідроізоляційні матеріали; водопоглинання; полімерні добавки