Управління якістю : методичні вказівки та завдання до проведення практичних занять - Галінський, Олександр Михайлович; Ємельянова, Олена Миколаївна; Титок, Вікторія Вікторівна (КНУБА, 2019)
Методичні вказівки з дисципліни «Управління якістю» призначені для закріплення на практичних заняттях теоретичних знань у сфері управління якістю продукції та послуг, набуття навичок щодо розробки та впровадження систем управління якістю відповідно до рекомендацій міжнародних стандартів ISO серії 9000. Зміст практичних занять за вказаною дисципліною відповідає навчальній робочій програмі. Призначено для студентів, які навчаються за спеціальністю 192 ««Будівництво і цивільна інженерія» та 073 «Менеджмент», для контролю з боку викладача й самоконтролю засвоєння навчального матеріалу безпосередньо студентами.
Keywords: менеджмент