Конвергенція та розвиток знань з управління проєктами: методичні вказівки до виконання практичних робіт - Веренич, Олена Володимирівна; Бойко, Євгенія Григорівна; Куценко, Марина Миколаївна (Компринт, 2020)
Розглянуті фундаментальні ідеї розвитку знань у сфері управління проєктами та приклади конвергенції знань різних предметних областей зі сферою управління проєктами. Практичні заняття містять тему, мету, перелік джерел для підготовки, наукове підгрунття, подано опис щодо підготовки до заняття (для певних занять надаються посилання та QR-коди на відповідну літературу), план заняття із питаннями для обговорення, а також до кожного заняття подано аналітичні підсумкові питання для усвідомлення та вироблення думки щодо теми заняття. Призначено для здобувачів освітнього рівня доктор філософії за спеціальністю 073 «Менеджмент».
В авторській редакції.
Keywords: конвергенція; управління проектами