Обгрунтування фізичної моделі лабораторного змішувача при формуванні контрольних зразків бетону - Свиридюк, Д. Я. (КНУБА, 2014)
Розглянуто різні фізичні моделі бетонозмішувачів гравітаційної та примусової дії. Зроблено оцінку найбільш ефективних змішувачів.
Keywords: гравітаційний змішувач; змішувач примусової дії; планетарний привід; циклічний, роторний, лопатевий механізм; 693.542.523