Монументальний та станковий живопис Тернопільщини другої половини ХХ століття - Волянюк, Н. М. (КНУБА, 2016)
У статті окреслено особливості монументального та станкового живопису Тернопільщини ХХ ст., зазначено провідних художників цього часу. Наведено відомі роботи майстрів та проаналізовано їх творчу манеру
Keywords: Тернопільщина; художники; живопис; творчий метод; 75(477.84)