Кафе на 25 місць : методичні вказівки та завдання - Яценко, Віктор Олександрович; Короткова, Тетяна Миколаївна (КНУБА, 2024)
Розглянуто особливості проєктування об’єктів швидкого харчування в умовах рекреаційних територій міст. Призначено для здобувачів І освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» спеціалізації «Ландшафтна та туристично-рекреаційна архітектура» для практичного використання при виконанні курсових проєктів з архітектурного проєктування.
В авторській редакції.
Keywords: ландшаф; кафе