Яценко, Віктор ОлександровичКороткова, Тетяна Миколаївна2024-04-172024-04-172024Кафе на 25 місць : методичні вказівки та завдання до виконання курсового проєкту : для здобувачів І освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» спеціалізації «Ландшафтна та туристично-рекреаційна архітектура» / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; укладачі : В. О. Яценко, Т. М. Короткова. – Київ : КНУБА, 2024. – 20 с. : іл. - Бібліогр. : с. 9.https://repositary.knuba.edu.ua/handle/123456789/13067В авторській редакції.Розглянуто особливості проєктування об’єктів швидкого харчування в умовах рекреаційних територій міст. Призначено для здобувачів І освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» спеціалізації «Ландшафтна та туристично-рекреаційна архітектура» для практичного використання при виконанні курсових проєктів з архітектурного проєктування.UkландшафкафеКафе на 25 місць : методичні вказівки та завданняOther