Генеза ідеї купола в архітектурі Модернізму початку ХХ сторіччя - Смоленська, С. О. (КНУБА, 2013)
у статті досліджується розвиток ідеї купола в проектних розробках архітекторів-модерністів початку минулого століття: пошук для цієї архітектурної форми нових функціональних задач, конструктивних рішень та символіки.
Keywords: Модернізм; генеза; купольні форми в архітектурі; 72.01