Роль природного фактора в формировании образа города через отношения «природа-человек-культура» - Гришина, В. С. (КНУБА, 2016)
В статті висвітлюються історичні етапи розвитку відносин «людина- природа-культура», ступінь впливу цих відносин на образ міста, а також необхідність реорганізації ландшафтних об’єктів міста для формування цього зв’язку в XXI столітті.
Keywords: світогляд; природа; образ міста; інформаційне суспільство; 711.55:316.654