Особливості нормативного порядку як засобу організації девіації соціального простору - Устенко, Дарина Олегівна (Бескиди, 2017)
Для того аби повною мірою розглянути питання, необхідно з’ясувати, що являється соціальною нормою. Отож, соціальні норми — це правила, вироблені суспільством, чи групою людей у процесі їхньої життєдіяльності. Вони поділяються на моральні (правила поведінки, які склавшись у суспільстві, виражають уявлення людей про добро й зло, справедливість й несправедливість, обов’язок, честь, гідність.
Keywords: соціальні норми; соціальний простір; девіація соціального простору