Проектні пропозиції щодо перепрофілювання промислової будівлі під арт-кластер (на прикладі колишнього пивоварного заводу Ріхерта на вул. Фрунзе, 35) - Івашко, О. Д. (КНУБА, 2018)
В статті наведено авторські проектні пропозиції щодо трансформації під арт-кластер промислового підприємства. Будівля є пам‘яткою архітектурі, і історичні фасади повинні залишатись в первісному вигляді. Будівлі радянського періоду підлягають знесенню, на їх місці запропоновані сучасні об‘єми, які контрастують з історичною частиною комплексу.
Keywords: арт-кластер; трансформація; проектні пропозиції; завод Ріхерта