Регіональні особливості формування освітньо-інтеграційного процесу : Україна та світ - Карпенко, Андрій Володимирович (Бескиди, 2017)
Розвиток України, у загальному контексті європейської інтеграції, та приєднання України до Болонського процесу, передбачає розбудову національної системи вищої освіти з урахуванням загальних принципів побудови систем вищої освіти Європейських країн. Процеси інтеграції України до світового освітнього простору зумовлюють необхідність підготовки фахівців високого рівня, здатного до реалізації усіх видів професійної діяльності, зокрема, дослідницької.
Keywords: європейська інтеграція; університецька педагогічна освіта; 378.1(477)