Сучасна класифікація керамічної плитки - Лукашова, М. М.; Юдічева, О. П. (My University, 2020)
Для підтвердження відповідності товару його найменуванню під час усіх видів оціночної діяльності, а також під час митної експертизи для встановлення коду за ТН ЗЕД та сертифікації. У всіх зазначених випадках виникає потреба в асортиментній (видовій) ідентифікації, яка полягає у встановленні відповідності даного товару його належності до певної асортиментної групи. Видова ідентифікація водночас є методом виявлення невідповідностей, які мають назву «асортиментна фальсифікація товарів». Тому майбутні фахівці повинні ґрунтовно володіти знаннями щодо особливостей класифікації товарів і добре орієнтуватися у їх маркуванні
Keywords: керамічна плитка; екструзія; напівсухе пресування; водопоглинання; зносостійкість