Урбанізаційні процеси в екологічному просторі - Устінова, І. І. (КНУБА, 2014)
Викладено результати дослідження впливу автоколивання глобальної кліматичної системи на урбанізаційні процеси в глобальному та регіональному вимірах екологічного простору.
Keywords: сталий розвиток; екосистемна саморегуляція; коливальний процес; урбанізаційні хвилі; sustainable development; ecosystem self-regulation; the oscillatory process