Брідня, Лариса Юріївна2020-03-102020-03-102015Брідня Л. Ю. Особливості організації закладів харчування у готелях / Л. Ю. Брідня // Сучасні проблеми архітектури та містобудування : наук.-технічний зб. – К. : КНУБА, 2015. – Вип. 38. – С. 369-373https://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/1617У статті розглядаються архітектурні аспекти організації закладів харчування у складі готелів. Проаналізовані основні форми організації харчування проживаючих, особливості їх застосування, архітектурно-планувальні параметри відповідних приміщень та обладнанняuk-UAкафедра архітектурного проектування цивільних будівель і спорудrenovationreconstructionarchitectureзаклади харчуванняготельні заклади харчуванняархітектураготельОсобливості організації закладів харчування у готеляхArticle728.5