Формування об ’ ємно-просторової композиції багатоповерхових житлових комплексів (БЖК) з врахуванням вимог відеоекології - Бачинська, Л. Г.; Козлова, Н. В. (КНУБА, 2008)
В статті розглянуто феномен відеоекологічності сучасних багатоповерхових житлових комплексов ( БЖК) м . Києва . Досліджено позитивні та негативні аспекти фасадів БЖК з точки зору останньої Встановлено що одним з основних чинників які визначають риси відеоекологічної споруди є її структура . Виведено принципи відеоекологічного БЖК .
Keywords: композиція об’ємно-просторова; БЖК; відеоекологія; комплекси житлові; житло багатоповерхове