Архітектура дерев’яних купалень Східної Галичини ХІХ – початку ХХ ст. - Мер’є, О.В. (КНУБА, 2012)
Представлено дослідження архітектури дерев’яних купалень Східної Галичини ХІХ – початку ХХ ст. (на прикладі Львова та курорту Янів), у якій здомінував „швейцарський стиль”.
Keywords: купальня (споруда на воді чи біля води, пристосована для переодягання і купання); проект; архітектурне вирішення; 72.012.185 : 725.753 (477.83/.86) “18/19”