Дослідження стійкості циліндричної оболонки з урахуванням реальних недосконалостей форми - Костіна, О. В. (КНУБА, 2012)
Розглядається вплив реальних недосконалостей геометричної форми на стійкість сталевої циліндричної оболонки. Використана нова методика дослідження стійкості недосконалих оболонок. Наведено результати досліджень, дані рекомендації з підвищення стійкості таких об'єктів
Keywords: стійкість недосконалих оболонок; програмний комплекс NASTRAN