Аналіз пошкоджуваності теплопроводів і трубопроводів гарячого водопостачання теплових мереж - Капцов, І. І.; Лобко, О. М. (КНУБА, 2010)
Досліджується параметр потоку відмов в залежності від строку експлуатації трубопроводів теплопостачання: подаючого, зворотнього і трубопроводів гарячого водопостачання методами статистичного моделювання.
Analysis of damaged of the hot-water systems and pipelines of hot water-supply of thermal networks
Анализ повреждённости теплопроводов и трубопроводов горячего водоснабжения тепловых сетей
Keywords: експлуатація трубопроводів; теплові мережі; відмова; 697.34