Педагогіка: методичні вказівки до вивчення навчальної дисципліни - Красильник, Юрій Семенович (КНУБА, 2023)
Містять вимоги щодо підготовки до практичних занять і самостійної підготовки, змістовні модулі, ключові слова тем, літературу для самостійної підготовки, а також вимоги до виконання й оформлення індивідуальних завдань (рефератів). Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка» спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» спеціалізації «Фізичне виховання і спорт».
В авторській редакції.
Keywords: педагогіка