Перспективи використання технології будівельного 3D друку в військовому будівництві - Кисіль, О. В. (КНУБА, 2016)
Описано основні варіанти 3D будівельних технологій, відомих на сьогоднішній день та зроблено аналіз будівельних показників порівняно зі звичайними технологічними схемами.
Keywords: будівельний 3D друк; фортифікація; фіброармування; 3D building printing; fortification; fiber reinforcement