ІТ – менеджмент, операційна діяльність та підприємництво: методичні вказівки - Гуменний, Дмитро Олександрович (КНУБА, 2024)
Наведено варіанти завдань для викладання практичних та самостійних робіт із дисципліни “ІТ - менеджмент, операційна діяльність та підприємництво”. Призначено для студентів, які навчаються за спеціальністю 123 “Комп’ютерна інженерія” та 125 “Кібербезпека”.
Keywords: ІТ-менеджмент; підприємництво