Особливості розвитку міжнародних транспортних коридорів України - Рейцен, Є. О.; Губа, К. М.; Губа, Д. М. (КНУБА, 2018)
Розглядаються особливості будівництва і розвитку міжнародних транспортних коридорів в Україні, які з’єднують захід і схід України між собою (М 03 Київ-Чоп, М 06 Київ-Харків).
Особенности развития международных транспортных коридоров Украины
FEATURES OF DEVELOPMENT OF INTERNATIONAL TRANSPORT CORRIDORS OF UKRAINE
Keywords: міжнародні транспортні коридори (МТК); місця концентрації дорожньо-транспортних пригод; транспортно-дорожній комплекс; інтенсивність руху; ремонт автодоріг; международные транспортные коридоры (МТК); места концентрации ДТП; транспортно-дорожный комплекс; интенсивность движения; ремонт автодорог; international Transport Corridors (ITC); concentration of accidents; transport and road complex; traffic intensity; road repair; 711.73:625.74