Концентрична модель рухомого контексту проектів та програм розвитку - Ярошенко, Т. О.; Ярошенко, Н. П. (КНУБА, 2013)
Розглянуто концентричну модель рухомого контексту (оточення) проектів на основі відтворення підприємницької енергії в розвитку організацій.
Keywords: концентрична модель; підприємницька енергія; контекст; розвиток організацій